Hvem siger, at det søde ikke også kan være bare lidt sundt? Har lige lavet en stor portion muffins med masser af skønne blåbær og hindbær.
Disse muffins er bl.a en supergod kilde til B1-, B6 og B12 vitaminer, magnesium og selen foruden E- og C-vitaminer, folat og antioxidanter og så smager de bare fantastisk.
12 stk:
100 g økologisk fuldkornshvedemel
150 g økologisk hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
100 g økologisk lys rørsukker
1,25 dl mælk
1,25 dl ylette
1 stort æg
1 dl olie
1 stor moden moset banan
200 g bær
Pisk æg, olie, banan, mælk og yoghurt godt sammen. Bland de tørre ingredienser og bland dem i uden at piske. Bland bærene i til sidst.
Fyld muffinsforme og bag dem ved 200 grader i 25-30 minutter og nyd.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar