søndag den 18. november 2012

Amerikanske pandekager med ahornsirup





Det kan næsten ikke blive hyggeligere og enklere - det er selvfølgelig lettere bare at smide en kage i ovnen og lade den passe sig selv, men det er nu hyggeligt at stå og lave pandekager. Disse smager så godt, så de faktisk kan spises som de er - men ahornsirup er bestemt ikke dårligt hertil.

6 æg delt i blommer og hvider
50 g sukker
4 spsk vanillesukker af den hjemmelavede slags
250 g mel
1 tsk bagepulver
2½ dl mælk
100 g smør

Pisk blommer og sukker skummende. Sigt mel og bagepulver i og rør det godt sammen. Varm mælken op og smelt smørret heri. Bland det i dejen og rør den helt glat.
Pisk hviderne stive og bland dem i dejen. Bag pandekagerne lysebrune på en pande. Hæld ahornsirup over og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar