Amerikansk gulerodskage:
300 g mørk farin
2 dl olie (majsolie er mest autentisk)
4 æg
275 g hvedemel
1 stk vanillepulver
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk natron
350 g revne gulerødder
1 dl rosiner
50 g grofthakkede valnødder
Top: glasur.
Rør farin sammen med olie og pisk æggene i et ad gangen. Pisk til blandingen er lys og cremet. Bland de tørre ingredienser sammen og rør dem i dejen. Tilsæt gulerødder, rosiner og valnødder.
Hæld dejen i en lille bradepande og bag kagen på nederste rille i en forvarmet ovn ved 185 grader i 1 time og 20 minutter. Afkøl kagen i formen. Pynt den afkølede kage med glasur.
På søndag er der en bestilling på lagkage - lad os nu se, men uanset hvad det bliver, så glæder jeg mig til at dele opskriften med jer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar