mandag den 1. oktober 2012

Lille Nørd/Crunchy Banana Cake

Min niece er fuldstændig "in love" med børneprogrammet Lille Nørd, så selvfølgelig skulle hun da have et sæt sengetøj TIL VOKSNE!! den eneste størrelse, man kan få det i og når man nu er igang kan man jo så ligeså godt bage en superlækker kage og forsøge sig ud i fondantverdenen med lidt dekorering.

Selve kagen hedder Crunchy Banana Cake og er i bogen "Byens Bedste Kager", men I får den lige her. Den bliver fuldstændig jævn i overfladen og kan overtrækkes uden problemer.

Crunchy Banana Cake:

100 g blødt smør
200 g brun farin
2 æg
3 modne bananer
150 g mel
½ tsk salt
1 tsk natron
1 tsk vanillepulver
½ dl kærnemælk
100 g müsli
100 g hakket chokolade

Rør smør og farin sammen og pisk æggene i et ad gangen. "Pluk" bananerne i stykker og bland dem i lidt ad gangen, mens du pisker. Sigt mel, natron, salt og vanille i dejen og rør rundt. Tilsæt til sidst kærnemælk, müsli og den hakkede chokolade.

Smør en springform (26 cm) og bag kagen ved 180 grader i ca. 45 minutter.

OG SÅ.... dekoreringen. Jeg har deltaget på 1 grundkursus og der dekoreret EN kage, så dette er mit første selvstændige forsøg udi fondantverdenen.

Kagen er smurt op med nutella og dækket med hvid fondant. Logoet er lavet i hånden efter printet skabelon.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar